El Mercado logo

Over ons

Sergio komt uit Barcelona en is van huis uit verpleegkundige. De laatste jaren heeft hij zich vooral beziggehouden met het ontwikkelen van zijn culinaire interesse. Franck komt uit de Hoekse Waard en is ooit afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Hij is veertien jaar op tournee geweest met Cirque du Soleil.

Samen hebben we bijna tien jaar lang met het circus over de hele wereld gereisd. We liepen al een tijdje rond met het idee om “iets anders” te gaan doen en op één plek te blijven. Dat werd uiteindelijk een Spaanse delicatessenwinkel/traiteur in Den Haag.

Op onze vele reizen hebben we vaak Spaanse winkels en restaurants geprobeerd, maar bijna altijd misten we de authenticiteit. We hopen van harte dat deze bij El Mercado wel te vinden is.

Proef het authentieke Spanje Original de Espana

Naast wijn en chorizo worst staat onze winkel vol met allerlei Spaanse lekkernijen. Iedereen die Spanje en de Spaanse cultuur omarmt is welkom bij El Mercado. Ontdek de authentieke delicatessen die El Mercado te bieden heeft.

Contact

Je bent van harte welkom om sfeer te proeven in onze Spaanse delicatesse winkel El-Mercado! Voor eventuele vragen of suggesties kun je contact opnemen met Franck en Sergio.

Prinsestraat 52 – 2513CE Den Haag

hola@el-mercado.nl

070 2121268 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 – 18:30
Donderdag: 11:00 – 19:00
Vrijdag: 11:00 – 19:000
Zaterdag: 11:00 – 19:00
Zondag: 12:00 – 17:30

Raadpleeg Google voor eventueel afwijkende openingstijden rond feestdagen