El Mercado logo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Belegde broodjes, paella en tapas

Original Chorizo Worst uit Spanje Spaanse heerlijkheid: de chorizo worst

Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig en roodachtig van smaak is. Eén van de hoofdingrediënten is de pimiento choricero, een soort paprikapoeder. De poeder zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo. Dit is niet het enige, het poeder zorgt ervoor dat de worst langer houdbaar is. Chorizo is gemaakt van erg vettig varkensgehakt. De worst komt oorspronkelijk uit de regio Extremadura. De worst wordt tijdens de winter gemaakt, omdat het makkelijker is om de chorizo te drogen. 

Wijnglazen gevuld met rode wijn
Vlees wordt gesneden

De wijnkelder zijn we nog aan het inrichten. Een toekomstplan is om hier proeverijen en workshops te organiseren. Tot die tijd staan onze wijnen gewoon in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan frisse Albariños of de welbekende Rioja. Deze klassieker heeft de smaken van roodfruit en vanille. Een perfecte combinatie met rood vlees.

Natuurlijk staan er nog veel verschillende soorten wijn op de plank. Kom eens langs en proef de Spaanse sfeer!

Proef het authentieke Spanje Original de Espana

Naast wijn en chorizo worst staat onze winkel vol met allerlei Spaanse lekkernijen. Iedereen die Spanje en de Spaanse cultuur omarmt is welkom bij El Mercado. Ontdek de authentieke delicatessen die El Mercado te bieden heeft.

Contact

Je bent van harte welkom om sfeer te proeven in onze Spaanse delicatesse winkel El-Mercado! Voor eventuele vragen of suggesties kun je contact opnemen met Franck en Sergio.

Prinsestraat 52 – 2513CE Den Haag

hola@el-mercado.nl

070 2121268 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 – 18:30
Donderdag: 11:00 – 19:00
Vrijdag: 11:00 – 19:000
Zaterdag: 11:00 – 19:00
Zondag: 12:00 – 17:30

Raadpleeg Google voor eventueel afwijkende openingstijden rond feestdagen